L'Ouvroir willen graag deelnemen aan de Week van de Gehandicapten (25/11/2023) met een grote kunsttentoonstelling. Hiervoor zijn ze op zoek naar mensen met een handicap die hun artistieke vaardigheden willen tonen.
L'Ouvroir is een onderneming voor aangepast werk in hartje Brussel. Een van haar missies is mensen met een handicap werk te bieden en zo integratie en inclusie in onze samenleving te bevorderen. Een van de projecten van L'Ouvroir bestond erin om de oude MIVB-brievenbussen, een emblematisch object van de stad Brussel, een tweede leven te geven. Tot nu toe zijn er 2.600 doosjes geupcycled tot sleutelkastjes en doorverkocht aan het grote publiek.
We willen dit SESAME-project graag afsluiten door de laatste 100 cancellers ter beschikking te stellen aan verenigingen die kunstworkshops organiseren voor mensen met een handicap. Ze geven je de kans om ze om te vormen tot een uniek kunstwerk met een artistieke techniek naar keuze (pyrografie, schilderen, collage, design, enz.).
De dozen worden ter beschikking gesteld vanaf 18/09/2023 en moeten vóór 17/11/2023 naar de Ouvroir worden teruggestuurd. Je werk zal tentoongesteld en verkocht worden tijdens de "Week van de Gehandicapten 2023", die loopt van 25/11/2023 tot 03/12/2023. De tentoonstelling vindt plaats
in de stad Brussel. De opbrengst van deze verkoop wordt eerlijk verdeeld onder alle deelnemers aan het project (dagcentrum, kunstenaars, enz.).

Stuur om deel te nemen je sollicitatie per e-mail vóór 15/09/2023 naar het volgende adres: social@louvroir.be. Vertel ons in een paar regels over je stijl, je werk, je wensen, enz.

nl_BENederlands (België)