Doe een donatie!

Pour effectuer un don, nous vous proposons les possiblités suivantes :

PAR VIREMENT BANCAIRE EN FAISANT VOS ACHATS EN LIGNE
vzw Info-Sourds de Bruxelles
Rekeningnummer : BE59 2100 4755 6526
Communication : DON ISB + PRÉNOM + NOM
Grâce à notre page Trooper, il vous est désormais possible d’allier achats en ligne et donation à votre association ou cause préférée. Alors n’hésitez plus et soutenez-nous tout en vous faisant plaisir !

 

Hoe worden donaties gebruikt?

Info-Sourds is een vereniging zonder winstoogmerk die afhankelijk is van regionale subsidies om haar verschillende diensten te kunnen uitvoeren en ondersteunen:

  • Ondersteuningsdienst
  • Afdeling Training
  • Dienst Werkgelegenheid
  • Tolk- en vertaaldienst

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het dagelijkse leven en de realiteit van doven en slechthorenden, zetten de verschillende afdelingen regelmatig nieuwe projecten op.

Om er maar een paar te noemen:

Het bewustmakingsproject : Bewustwording is de basis van alles, in de zin dat het helpt om de vele barrières van onbegrip, onaangepastheid, fantasie en zelfs angst die geassocieerd worden met slechthorendheid te slechten. Daarom heeft Info-Sourds de taak om informatiemateriaal te maken, zoals flyers en brochures. Maar het is ook zijn taak om de openbare diensten in Brussel (ziekenhuizen, administratieve diensten, scholen, culturele plaatsen) en de privésector (hulpdiensten, werkgevers, culturele plaatsen, ziekenhuizen, enz.

Het project Relais-Signes: Dit ambitieuze project is opgezet in samenwerking met de Waalse doventolkdienst (SISW) om tolken op afstand te leveren.

Om ervoor te zorgen dat deze projecten het licht zien, doen we een beroep op jullie solidariteit en vrijgevigheid. Hoewel subsidies worden toegekend, zijn ze vaak beperkt en kunnen we vaak niet elk project volledig financieren.

Voor elke donatie van €40 of meer gedurende het jaar, profiteert u van een belastingvermindering van 45% op het betaalde bedrag. Dus als je €100 doneert, kost het je maar €55.

 

nl_BENederlands (België)