Doe een donatie terwijl je online winkelt!

   

Wilt u uzelf verwennen en de sociale projecten van Info-Sourds voor doven en slechthorenden steunen? Dat kan via het Trooper platform!


Waarvoor worden de donaties gebruikt?

Info-Sourds is een vereniging zonder winstoogmerk die afhankelijk is van regionale subsidies om haar verschillende diensten te kunnen uitvoeren en ondersteunen:

  • Dienst Begeleiding
  • Dienst Opleiding
  • Dienst Werkgelegenheid
  • Tolk- en vertaaldienst
  • Openbare schrijver
  • Doofheid onder de aandacht brengen

Om zich aan te passen aan het dagelijkse leven en de realiteit van doven en slechthorenden, zetten de verschillende diensten regelmatig nieuwe projecten op.

Hierbij een greep uit deze projecten:

Het sensibiliseringsproject: Bewustmaking is de basis van alles, in die zin dat het helpt om de vele barrières van onbegrip, onaangepastheid, spookbeelden en zelfs angst die verband houden met slechthorendheid weg te nemen. Daartoe is het de taak van Info-Sourds om informatief materiaal te creëren zoals flyers, brochures, enz. Maar ook om openbare diensten in Brussel te bezoeken (ziekenhuizen, administratieve diensten, scholen, culturele instellingen) en particuliere diensten (hulpdiensten, werkgevers, culturele plekken, ziekenhuizen, enz.

Het Relais-Signes-project: Dit ambitieuze project is opgezet in samenwerking met de Waalse doventolkdienst (SISW) om vertolking op afstand aan te bieden.

Om deze projecten mogelijk te maken, doen wij een beroep op uw solidariteit en vrijgevigheid. Hoewel er subsidies worden toegekend, zijn ze vaak beperkt en kunnen we niet elk project volledig financieren.

Voor elke donatie van 40 euro of meer in de loop van het jaar geniet u een belastingvermindering van 45% op het gestorte bedrag. Dus, indien u 100€ doneert, kost u dit eigenlijk slechts 45 euro.

 

nl_BENederlands (België)