Tolken gebarentaal op afstand

Relais Signes

In samenwerking met de Service d'Interprétation des Sourds de Wallonie voeren we het project Relais SignesRelais Signes is een tolkdienst op afstand voor telefoongesprekken of korte gesprekken tussen een dove en een horende persoon. Deze service is bedoeld voor korte gesprekken in België waarvoor geen persoonlijke tolk nodig is.

Dienstregistratie

Deze dienst is beschikbaar voor dove en horende mensen die in de regio's Brussel en Wallonië wonen en gebruik willen maken van vertolking op afstand in de Franse gebarentaal.

Als je een openbare dienst bent of een bedrijf en u wilt uzelf toegankelijk maken voor doven, neem dan contact op met joelle.sutera@sisw.be of telefonisch op 0496 50 22 81 voor meer informatie over registratie en kosten.

Als u een individu bentDeze dienst is gratis voor doven en slechthorenden die in het Brussels Gewest of Wallonië wonen.

Neem je identiteitskaart mee en vul het formulier in om je in te schrijven.

REGISTRATIEFORMULIER

Relais Signes stuurt je dan een e-mail om je registratie te valideren met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, evenals een video met instructies voor het voeren van je gesprekken. Deze heb je nodig om verbinding te maken met de tolkdienst op afstand van de Djanah-applicatie.

Beschikbaarheidskalender

Raadpleeg het schema voor de openingstijden en beschikbaarheid van de tolken.

SCHEMA'S

 

Meer info

Als je meer wilt weten over de activiteiten van deze afdeling, nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan de Website van Relais Signes !

nl_BENederlands (België)