INFO-SOURDS

Indien u gehoorproblemen heeft, is het niet gemakkelijk om u verstaanbaar te maken, een baan te vinden of zelfs een plaats in de maatschappij te verwerven.

De teams van Info-Sourds zijn er echter voor u!

OVER ONS

Info-Sourds de Bruxelles (ISB) is sinds 10 oktober 1996 erkend als vereniging zonder winstoogmerk.

De vereniging verzamelt de diensten (individuele steunverlening) die door de Fédération Francophone des Sourds de Belgique (FFSB) zijn opgezet.

De vereniging streeft naar inclusie en zelfredzaamheid van doven en slechthorenden in Brussel.

Ons nieuws

Liefdadigheidsconcert voor Info-Sourds

Op 25 mei 2024 geeft Koor Erasmus een concert met traditionele liederen in het Engels, Frans, Nederlands en Duits, onder leiding van Emilie De Voght en op piano begeleid door Heidi Vanderschrick, ten voordele van Info-Sourds!

HandiCAPTIVE ik!

Info-Sourds de Bruxelles in samenwerking met de gemeente Vorst, nodigt u uit op het familie-evenement " Handicaptive'Moi - Boeiende Handicaps " op woensdag 29 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Dit evenement biedt je de kans om meer te weten te komen over handicaps door middel van activiteiten en spelletjes. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Info-Sourds 2024 Algemene vergadering

We nodigen je uit op onze jaarlijkse algemene vergadering op 27 juni 2024 van 18u tot 20u in onze kantoren aan de Brugmannlaan, 76 1190 Vorst. Tijdens deze vergadering zullen we onze rekeningen en activiteiten voor 2023 goedkeuren. Het zal ons ook toelaten om de vooruitzichten voor 2024 voor elk van onze diensten voor te stellen aan de hand van doordachte projecten, altijd ten voordele van doven en slechthorenden.

nl_BENederlands (België)