Op 25 mei 2024 geeft Koor Erasmus een concert met traditionele liederen in het Engels, Frans, Nederlands en Duits, onder leiding van Emilie De Voght en op piano begeleid door Heidi Vanderschrick, ten voordele van Info-Sourds Brussel!

"The Sprig of Thyme" van John Rutter (een hedendaagse Britse componist) bevat een verzameling populaire liederen voor gemengd koor en instrumentale begeleiding.

Het neemt je mee naar een wereld van verrukking.

Emilie De Voght heeft het programma ook afgewisseld met traditionele liedjes in het Engels, Duits, Frans en Nederlands, waarvan sommige je zullen doen denken aan je kindertijd.

Een fris, verkwikkend concert dat je niet mag missen!

KOOR ERASMUS

Koor Erasmus is een tweetalig, gemengd, vierstemmig polyfoon koor dat in maart 2000 in Anderlecht werd opgericht door Valère De Vlam.

In 2016 werd de muzikale leiding toevertrouwd aan sopraan Emilie De Voght. Het klikte meteen tussen de leden. Met Emilie aan boord heeft Koor Erasmus al verschillende zomer- en kerstconcerten gegeven, die allemaal een groot succes waren.

Het repertoire van Koor Erasmus is vrij klassiek: Mendelssohn, Vivaldi, Mozart, Fauré, Rheinberger, etc. Maar het koor studeert ook hedendaagse componisten zoals John Rutter, Arvo Pärt, Leonard Bernstein en Eric Whitacre. Maar het koor studeert ook hedendaagse componisten zoals John Rutter, Arvo Pärt, Leonard Bernstein en Eric Whitacre.

Koor Erasmus repeteert 3 zaterdagen per maand in Anderlecht, van 10.00 tot 13.00 uur.

Boekingen: www.choruserasmus.be/Chorus/Public/TicketsInfoFR.html

nl_BENederlands (België)