Deactie Cap48 bestaat en ondersteunt mensen met een handicap, zonder onderscheid!

Info-Sourds de Bruxelles is hier al vele jaren volledig bij betrokken.

Dankzij de financiering van Cap48 heeft de vereniging een aantal projecten kunnen uitvoeren, waaronder Springplank naar werk en Relais-Signes waarbij tolken in gebarentaal op afstand via videotelefoon wordt ontwikkeld.

Dit jaar ondersteunt Cap48 de implementatie van een intuïtieve en interactieve managementtool die het makkelijker maakt om te reageren op verzoeken van begunstigden en diensten die zichzelf toegankelijk willen maken voor doven, in gebarentaal of via communicatieondersteunende tools, via de SISB. Het eindproject moet eind 2024 zijn afgerond.

Meer in het algemeen steunt Cap48 al tientallen jaren tal van projecten binnen de dovengemeenschap om deze handicap meer bekendheid te geven en de aandacht te vestigen op de uitsluitings- en isolatieproblemen waarmee duizenden slechthorenden in België te kampen hebben.

Dus waarom niet je eigen bijdrage leveren aan een van Cap48's fantastische sociale projecten? allemaal samen, allemaal samenWe werken eraan om Cap48-projecten te ondersteunen!

Voor de verkoop van Post-It notes zal Info-Sourds op de 6 tot 13 oktober, 10 tot 16 uurop Mestdagh Intermarchéchaussée d'Alsemberg, 303 1190 Vorst.

 

Als je ons wilt helpen bij het ontwikkelen van de projecten van de doventolkdienst Brussel (SISB), weet dan dat dit mogelijk is dankzij deactie Lab Cap48 met CBC

IK DOE EEN DONATIE

nl_BENederlands (België)